Lomilux
Menu
Acoperiri acrilice

Produsele acrilice sunt deosebit de potrivite pentru lacuirea  lemnului de culoare deschisă, lemn care a fost albit chimic, lemn cu pori deschiși și pentru ciclurile de lacuire  în cazul în care caracteristicile solicitate sunt legate de transparență (deoarece acestea sunt formulate cu rășini incolore), rezistență la îngălbenire și elasticitate.
ICA Group oferă o gamă largă de lacuiri acrilice – mate și luciose, pentru finisaje cu pori deschiși și pori inchisi, transparente sau pigmentate.
    Versatilitate și ușurinta in utilizare
   Pulverizare, role, prin turnare sau aplicare in camp electrostatic
    Rezistenta fizico chimica excelenta
    Proprietăți estetice excelente
    Excelenta transparență
    Conținut solid 18-40%
    Nu contin formaldehide
    Nu contin NMP
    Nu contin APEO
Izolatori

Datorită puterii mari de sigilareizolatorii acrilici fac posibilă păstrarea intacta a culoarii naturale a lemnuluiIzolatorii sunt utilizati în general ca si prim strat si sunt indispensabili pentru fixarea si polimerizarea completa a grundului.

Grunduri

Grundurile acrilice ofera o buna elasticitate, transparență și rezistență la îngălbenire. Acestea sunt utilizate in special pe lemn cu pori deschisi sau lemn periat.

Lacuri

Lacurile acrilice, care sunt destinate in special aplicarii pe specii de lemn cu pori deschisi, se aplică ca strat final în ciclul de lacuiredand obiectului  lacuit  proprietățile estetice și tactile dorite.
Lacurile acrilice produse de ICA Group au caracteristici foarte performante in ceea ce priveste rezistenta chimica /  fizica, rezistenta la zgâriere, intarirea suprafetelor, rezistență la îngălbenire și elasticitate.