Lomilux
Menu
Acoperiri poliuretanice

Acoperirile poliuretanice sunt recomandate îndeosebi pentru aplicarea pe suprafețe cu un nivel de uzură, unde este necesară o rezistență chimică si fizică excelentă.
ICA Group oferă o gamă largă de acoperiri poliuretanice – mat și lucios, pentru lemn cu pori deschiși sau închisi, transparent și pigmentat.
    Versatilitatea si usurinta de utilizare
    Aplicare prin pulverizare, la rola, prin turnare sau in camp electrostatic
   Excelenta rezistenta chimică si fizica
    Transparenta excelenta
    Continut de sustanta solida ridicat (42-65%)
    Nu contine formaldehide
    Nu contin NMP
    Nu contin APEO
Izolatori

Izolatorii asigura o etanșare eficientă împotriva substanțelor uleioase si extractive din lemn, cu un nivel ridicat de rezistență la umiditate al lemnului. Sunt folositi în general ca primul strat in ciclul de vopsire, iar utilizarea lor este indispensabilă pentru aderenta și completa polimerizare a lacurilor aplicate pe specii de lemn care conțin substanțele menționate mai sus (de exemplu, palisandru, abanos, teak, etc.), precum și pe lemnul deja vopsit.

Grunduri

Sunt produse de finisaj care servesc la protejarea și acoperirea suprafațelor. Ele pregătesc suprafața pentru fazele ulterioare ale ciclului de vopsire.
Grundurile poliuretanice poate fi transparente sau pigmentate și oferă o multitudine de opțiuni pentru a se potrivi fiecarui tip de lemn utilizat și tipul de efect final dorit.
Gama ICA Group de grunduri poliuretanice face posibilă selectarea din următoarele caracteristici de performanță: rezistenta la supraacoperire, acoperire și consistenta a peliculei, posibilitate de slefuire, verticalitate, capacitate de înmuiere și transparență.

Lacuri

Lacurile sunt produse care se aplica ca strat final in ciclul de vopsire și confera obiectul fabricat proprietățile estetice și tactile dorite: transparență, opacitate, netezime la atingere, etc. Lacurile poliuretanice ale ICA Group au, de asemenea, caracteristici înalte de performanță în ceea ce privește rezistenta  chimică / fizica, rezistenta la zgâriere și de duritate a suprafaței.