Lomilux
Menu
Placi de acoperis, imbinari din lemn și grinzi

Gama  ICA Group pentru imbinari din lemn și grinzi oferă agenti de impregnare care au un nivel ridicat de conținut solid, asigura o acoperire excelentă și cuprinde o mare varietate de efecte si culori.
Performante si avantaje estetice

Produsele ICA Group pentru grinzi și elemente imbinate au un conținut solid ridicat pentru a crește gradul de acoperire și pentru a evita formarea de pete din jurul nodurilor si fbrei lemnului.
Alături de cele cu conținut solid ridicat, produsele de acoperire pentru elemente imbinate și grinzi sunt în majoritate tixotropice, permițând astfel o mai mare uniformitate și o simplificare a procesului de aplicare.

Aplicare

Gama ICA grup a agenților  de impregnare permite utilizatorilor selectarea celor mai potrivite  tipuri de aplicare: pulverizare, pensula sau flow-coating.

Produse cu nivel scazut de impact asupra mediului

Datorită simplitatii de aplicare și viscozitatii specifice produsele pe bază de apă ale ICA Group pentru plăci de acoperiș de lemnelemente de imbinare și grinzi, este posibila reducerea impactul asupra mediului asociat și a nivelul pierderilor produse în timpul vopsirii.