Lomilux
Menu
Bucatarii

ICA Group ofera o arie extinsa de idei si solutii pentru bucatarie, un spatiu intern care, pe langa utilizarea sa initiala in zilele noastre este folosit din ce in ce mai mult ca spatiu de socializare; intr-adevar, bucataria este centrul pentru noul ritual al vietii moderne. Maximum de calitate si maximum de durabilitate sunt principalele cerinte pentru produsele de vopsit destinate bucatariilor.
Gama ICA Group de efecte si culori  face posibila alegereadintr-o infinitate de combinatii  si asocieri,  imbinand creativitatea cu  inalta performanta.
Servicii
Testarea ICA
Sistem tintometric ICA COLOR 
Sistem tintometeric  STAIN MIX 
Performante si avantaje estetice

Naturaletea lemnului
Produsele cu opacitate foarte scazuta ale ICA Group scot in evidenta caracterul natural al lemnului și frumusețea fibrei sale, dând senzația plăcută  la atingere de lemn „nelacuit„. În plus, baiturile pe bază de apă reconditioneaza tonurile minunate ale lemnului.

Rezistenta chimica / fizica
Bucataria este incaperea casei, care este cea mai expusa la contactul cu substante agresive. Din acest motivlacurile ICA Group nu numai ca au un puternic impact estetic, dar sunt, de asemenea, extrem de rezistente la pete.

Rezistenta mecanică
Designul de mobilier destinat utilizării într-un astfel de mediu critic”, cum este la bucătărie necesita grijă și atenție specială. Pelicula de lac trebuie să reziste la șocurile accidentale, zgârieturi, tensiuni termice, etc., garantând duritatea optima a suprafaței. Din acest motivICA Group testează cu mare atentie produsele sale pentru a evalua conformitatea acestora cu cerințele principalelor standarde internaționale privind rezistenta mecanica.

Cicluri pe baza de apa si UV lucioase
Evoluția continuă a gamei ICA Group a condus la crearea de cicluri bicomponente pigmentate pe bază de apă și  UV lucioase care asigura un nivel ridicat de performanta fizica/chimica și sunt ușor de combinat cu traditionalele produse de vopsit pe baza de solvent.

Aplicare

Datorită înțelegerii în profunzime a pieței, ICA Group este întotdeauna în măsură să ofere solutia potrivita pentru a satisface cerințele clientului individual; eforturile de grup sunt indreptate în orice moment pentru a combina ciclurie de vopsire cu sistemele disponibile, venind cu soluții „mixte” bazate pe utilizarea de diferite tehnologii.

Produse cu niveluri scazute de impact asupra mediului

ICA Group, care de la început a fost implicat in obtinerea de produse cu eco-durabilitate, este intr-o continua cercetare pentru gasirea unor produse noi, care au nivel scăzut de impact asupra mediului, cu un accent special pe zonele cele mai critice, cum ar fi bucătărie. Gama de produse cu continut ridicat de subastanta solida pe baza de apa si UV este destinata special pentru a raspunde cerințelor de rezistenta chimica / fizică, care  sunt un factor important în acest sector.