Lomilux
Menu
Case și placari din lemn

Lemnul, care până în urmă cu doar câțiva ani, a fost utilizat în principal pentru construcția de acoperișuri, a ajuns acum  ca un material structural de baza și datorită noilor tehnologii dezvoltate de institutele de cercetare a lemnului, este de asemenea, utilizat pentru podele și pereți, constituind astfel întreaga structură de susținere a casei.
Un impuls suplimentar pentru redescoperirea acestui material natural pentru constructia de case a fost oferit de faptul că este rezistent la cutremure, dar are si o eficienta energetica ridicata.
Gama ICA Group  pentru produse pentru exterior si  în special pentru case si placari din lemn, include o varietate largă de culori și efecte de culoare: impregnanti in diverse nuante, vopsit (opac) și culori metalizate.
Performante si avantaje estetice

Gama include produse specifice pentru acest tip de structură, oferind un nivel ridicat de rezistență, elasticitate si protectie.
În plus, produsele ICA Group pot reîmprospăta aspectul obiectului expus la actiunea agenților atmosferici agresivi si schimbarilor bruste  de temperatura.

Aplicare

Produsele ICA Group pentru case si placari din lemn pot fi aplicate cu pensula, prin pulverizare sau cu ajutorul sistemelor de vopsire automate.

Produse cu nivel scazut de impact asupra mediului

Gama de produse pe bază de apă raspunde cerințelor arhitecturale sustenabile  mulțumita continutului redus de solvenți emisi în atmosferă prin vopsire.

Section
Empty section.