Lomilux
Menu
Consultanta

          Suportul  oferit de Lomilux si ICA Group clientilor sai este sub diferite forme: suport tehnic, care devine de multe ori de consultanta cu drepturi depline, o capacitate remarcabilă de personalizare a produsului, cursuri de formare cu tematica specifica și nu în ultimul rând, de sprijin in vânzările efective datorită prezenței teritoriale extinse a grupului .
SUPORT SI CONSULTANTA
Suportul post-vânzare oferit clientului joacă un rol fundamental în sectorul vopsirii lemnului. Tehnicienii nostrii oferă consultanta neintrerupt, rapid si profesionist.
MOSTRE DE PRODUSE
Experții din laboratoarele de cercetare și dezvoltare ale ICA Group, împreună cu echipa de suport tehnic formata din personal cu înaltă calificaremuncesc pentru a sprijini clientul, propunând produse inovatoare, de înaltă performanță, care sunt în măsură să ofere cele mai bune rezultate, atât din punct de vedere al performantei si esteticii cat și din punct de vedere al eficienței producției. Foarte des, datorită colaborarii constante cu cei mai importanti producatori de sisteme de vopsit, sprijinul acordat de ICA Group se extinde dincolo de perfecționarea ciclului de vopsire pentru a deveni cu adevărat consultanță de 360 de grade, orientata spre optimizarea întregului ciclu de vopsire.

 

         
              De-a lungul anilor, laboratoarele de cercetare și dezvoltare ale ICA Group s-au specializat în formularea de produse personalizate pentru a satisface cerințele specifice ale bazei de clienti, furnizand informatii de drept chiar din primele faze de proiectare.
Datorită experienței obtinute de-a lungul anilor, ICA Group este un partener care are ceea ce este nevoie pentru a oferi consiliere eficace pentru obtinerea celei mai bune soluții pentru produs, vine cu cele mai noi efecte și culori in trend și raspunde  cerințelor personalizate ale clientului.

CURSURI DE FORMARE PROFESIONALA

               În contextul extinderii si structurarii pachetului de servicii de sprijin pe care ICA Group este în măsură să-l ofere bazei sale de clienti, cursurile de formare constituie un element foarte important. În paralel cu creșterea ICA Group și creșterea bazei de clienți, aceasta și-a consolidat infrastructura, creând sali de training și zone complet echipate utilizate pentru demonstratii de aplicare cu diverse tipuri de sisteme, manuale si industrialeconform cerintelor specifice ale clientilor.

 

         PREZENTA AMPLA
      Produsele ICA Group sunt distribuite in Romania printr-o rețea extinsă de agenți directi, care  operează în industrie de ani de zile și care sunt, prin urmare, în măsură să ofere produse și servicii de înaltă calitate, cu scopul de a oferi răspunsuri eficiente unei game ample de cerinte ale bazei de clienti ai Grupului Lomilux. Bine structurata, rețeaua de vânzări pe scară largă a grupului ii asigura o mai buna competitivitate pe piața, oferind, de asemenea, posibilitatea concreta pentru a îmbunătăți produsele comercializate.