Lomilux
Menu
Mobilier la comanda

Mobilierul  la comanda este un serviciu pentru obtinerea de solutii de mobilier si de design interior (uneori personalizate) pentru hoteluri, baruri, restaurante, birouri si in general, toate spatiile publice.
Cuvantul de ordine pentru acest sector este creativitatea, care si-a gasit locul impreuna cu accentul pus pe mediul in care structura mobilata este situata, tipul de activitate desfasurat acolo, etc.
De-a lungul anilor, ICA Group s-a specializat in creearea de produse personalizate pentru a se potrivi cerintelor specifice ale clientului individual, aducindu-si contributia  inca din faza de proiectare in furnizarea de mobilier pentru hoteluri de prestigiu, lanturi de magazine, teatre, etc.
Datorita experientei construita de-a lungul anilor, Lomilux este un partener care are ceea ce este necesar pentru a oferi consiliere eficace pentru obtinerea celei mai bune solutii pentru produs, pentru obtinerea celor mai noi efecte si  a celor mai in trend culori, precum si pentru a raspunde cerintelor personalizate  ale clientilor.
In plus, ICA Group a creat o gama de produse de vopsit igniguge specifica, denumit Iridea ignifug, care poate fi utilizata in sectorul de mobilier la comanda, precum si atunci cand este necesar.
Performante si avantaje estetice

Produsele ICA Group sunt în măsură să satisfacă orice set de cerințe în termeni de performanță și rezultate estetice. Nivelul ridicat de personalizare și flexibilitate ale produselorimpreuna cu capacitatea de a răspunde în cel mai scurt timp la solicitările clientului, dau asigurarea că nivelurile maxime de performanta fizica/chimica sunt atinse în mod constant, cu excelente rezultate estetice și tactileFirma are capacitatea de a implementa proiecte personalizate pentru client și pentru a realiza, cu sprijinul laboratorului de cercetare și dezvoltare propriu, rezultatul dorit de proiectant.

Aplicare

Dactorita nivelului ridicat de personalizare ale produselor utilizate în acest sector ICA Group are capacitatea de a satisface toate cerințele de aplicare, atât pentru operațiunile de prelucrare artizanale cat și pentru cele de fabricare la scară industrială.

Produse cu nivel scazut de impact asupra mediului

De-a lungul timpului, ICA Group a încercat intotdeauna să ofere clientilor sai cicluri de vopsire cu nivel scăzut de impact asupra mediului, asigurând conformitatea cu reglementările privitoare la emisiile de solvenți în atmosferă.