Lomilux
Menu
Sistem tintometric ICA Color

[/vc_row]
                     ICA COLOR este un sistem integrat pentru formularea și prepararea vopselelor pigmentate pentru lemn si sticla, bazat pe adăugarea de produse de colorare concentrate (paste) la produsul care urmează să fie pigmentat  (bază). Acest lucru permite crearea de orice tip de produse de vopsit pigmentate (poliuretanice, nitrocelulozice, acrilice, pe baza de apa, etc.) selectate din 160 de nuante de culoare din paletarul ICA Color, 195 din paletarul de culori RAL și 1950 ale paletarului NCS.

Bazele

Sistemul folosește doar două baze (albe și transparente), ambele fiind supuse unor controale stricte de calitate. Utilizarea agenților specifici de umectare și agenților de dispersie fac pastele perfect compatibile atât cu produse de vopsit  pe bază de apă și pe bază de solvențiimbunatatind performanța lor în ceea ce privește distensia, curățenia și perioada de viață.

Pastele

              Pastele sistemului tintometric ICA COLOR, toate fiind productie proprie ICA, fac posibilă obtinerea unei serii aproape infinită de culori, datorită selectarii inteligente a 24 de pigmenti de ultima generație  care acoperă întreaga arie de culori.
Pastele produse de ICA Group sunt dispersii concentrate de pigmenti în rășini, stabilizate prin adăugarea de aditivi și solvenți adecvați. Acestea nu conțin solvenți aromatici, plumb sau alte metale grele (fara aromatizante și fara plumb). Utilizarea de paste concentrate permite unei game largi de produse de a fi colorate cu un set unic de coloranti, obtinandu-se un nivel ridicat de acoperire.
Toate paste ICA Group sunt supuse unor controale de calitate stricte, în scopul de a asigura conformitatea cu standardele in vigoare. Verificările iau în considerare atât caracteristicile chimice / fizice (rafinament, vâscozitate, greutate specifică) și de culoare (Delta E și o redare colorimetrica).

 

 

Principalele funcții
Managementul de formule, componente și de producție.
Managementul de formule și componentelor personalizate de către utilizator.
Cautare dupa codul produsului, descrierea și codul de culoare.
Clasificarea formulelor pentru a facilita căutarea.
Reproducere a tonurilor de culoare.
Imprimarea de etichete (opțiune pentru a alege o limbă indiferent de limba de instalare), cu instrucțiunile de siguranță și indicațiile referitoare la COV, precum și opțiunea de a introduce descrieri personalizate.
Managementul prețurilor și liste de prețuri
 Interfețe cu balante pentru cantarit, dozatoare si spectrofotometre.
Instalarea și actualizarea datelor, completa sau partial, prin intermediul web.
Echipamentul de sistem
Dozatoare
Agitatoare mecanice
Agitatoare
Mixere Coloana
Balanțe de cantarire
Spectrofotometre
Colorimetre