Lomilux
Menu
Interioare pentru ambarcatiuni

Interioarele pentru barci tind sa urmeze ultimele tendinte in design interior si din acest motiv, laboratorul de cercetare si dezvoltare al ICA Group a dezvoltat cicluri specifice pentru vopsirea echipamentului pentru ambarcatiuni .
Pentru acest sector, ICA Group a venit cu solutii si cicluri de vopsire, care au capacitatea de a respecta pe deplin cele mai stricte conditii care decurg din Directiva pentru echipament marin (Directiva Europeana 96/98 / CE). Certificarea directivei se refera la marcarea si comercializarea echipamentului folosit si montat pe nave non-militare inregistrate in orice tara. Grupul a avut mai multe cicluri de vopsire transparente si pigmentate certificate de catre RINA, un organism specializat de certificare a echipamentelor in temeiul Directivei echipamentelor maritime.
Performante si avantaje estetice

În plus față de cerințele din punct de vedere estetic, pentru a alinia stilul de mobilier pentru ambarcatiuni cu cele de design interior, există, de asemenea, cerințe specifice de performanță pe care aceste produse de vopsire trebuie să garanteze.
Datorită experienței sale în acest sector, ICA Group a reușit să perfecționeze cicluri de vopsire, capabile să ofere un nivel ridicat de rezistenta chimica / fizică și elasticitate.

Produse cu nivel scazut de impact asupra mediului

ICA Group a formulat o serie completă de produse de vopsit pe bază de apă, care oferă posibilitatea tangibila de a reduce impactul asupra mediului și scaderea riscului de imbolnavire la persoanele care aplica produsele. Într-adevărprodusele de vopsit pe baza de apa ale ICA Group pot fi folosite cu ușurință în locul celor traditionale pe baza de solvent fără compromiterea proprietatilor fizice /chimice si estetice ale peliculei.