Lomilux
Menu
Mobilier complementar

Termenul „mobilier complementar”, se gaseste intr-o mare varietate de produse (mese, scaune, placari, boazerii etc.); pentru a le diferentia de restul pieselor de design interior din care fac parte, ICA a venit cu o gama extinsa de efecte speciale concepute special pentru mobilier complementar.
Performante si avantaje estetice

Senzații tactile
Gama larga de efecte speciale înzestrează lemnul cu diferite senzații tactile. Efectul de texturare, de exemplu, face lemnul destul de aspru la atingere, în timp ce efectul soft touch” il face placut la atingere și cauciucat.

Rezistenta chimica / fizica
ICA Group a dezvoltat produse de vopsit specifice pentru acest sector care au rezistenta chimică / fizică excelenta. În special, aceste produse sunt în măsură să evite problemele care afectează, în general, vopsirea canturilor, scarilor, etc. De-a lungul dezvoltarii  produsului, o cantitate considerabilă de timp și efort a fost dedicată puterii de acoperire, posibilitatii de aplicare pe verticala și aderență.

Aderență
Aderența este o cerință esențială pentru o vopsire care trebuie să protejeze elementele destinate să acopere părți care sunt supuse la șocuri și stres, cum ar fi profile, placaje, scari, mese și scaune. Toate produsele sunt testate pentru a evalua performanța de aderență, chiar și după faza de intemperii artificiale.

Aplicare

Produse versatile pentru toate tipurile de sisteme
Datorită parteneriatelor cu cei mai importanti producatori de sisteme de vopsire, ICA Group a perfectat produse versatile care pot fi aplicate cu diferite sisteme, reducându-se astfel pierderile și simplificandu-se utilizarea.

Reducerea timpilor de uscare și simplificarea ciclurilor
Produsele cu uscare rapida care pot fi aplicate cu cicluri simple, cum ar fi cele oferite de ICA Group, asigura reducerea timpilor de lucru, ceea ce constituie un aspect fundamental în vederea rămânerii competitivi pe piata și de a răspunde pe deplin cerințelor clienților.

Produse cu nivel scazut de impact asupra mediului

Gama de produse ICA Group, care au un nivel scăzut de impact asupra mediului include, de asemenea, produse specifice, care sunt capabile să îndeplinească cerințele specifice ale acestui sector: rezistenta chimica / fizică, aderenta și aplicare verticala.