Lomilux
Menu
Mobilier modern

De-a lungul anilor, ICA Group a dezvoltat o gamă de produse de înaltă calitate pentru mobilier modern, cu obiectivul de a satisface cerințele de un nivel ridicat de performante chimice / fizice prin produse si efecte care sunt capabile să anticipeze cele mai noi tendințe din lumea designului.
ICA Group ofera sprijin pentru producătorii de mobilier lucrand in parteneriat cu ei de la faza de proiectare pana la faza de suport post-vânzare. Colaborand împreună,  definesc caracteristicile așteptate ale noilor soluții și conduc la dezvoltarea produsului, pas-cu-pas, prin toate fazele până la utilizarea produsului. Acest lucru permite ICA Group să rămână  la curent cu ultimele tendințe, să adopte o abordare pro-activă și sa ofere asistență eficientă designerilor.
Performante si avantaje estetice

Rezistenta suprafetei si rezistenta la ingalbenire

Efectul pe suprafata, oricare ar fi el, nu trebuie sa fie in detrimentul aspectelor importante de functionalitate. Rezistenta la zgariere si duritatea lacurilor ICA Group le fac potrivite pentru toate tipurile de utilizari. Stabilitatea culorii la conditii de lumina si intuneric este esentiala pentru cei care lucreaza cu sisteme modulare.

Umflare limitata a fibrei lemnului

Utilizarea speciilor poroase de lemn a condus la dezvoltarea unor produse specific pentru stejar sau frasin. Baiturile pe baza de apa si cele pe solvent, grundurile si lacurile care nu lasa fibra lemnului sa se umfle fac posibila obtinerea unor rezultate excelente in ceea ce priveste marcarea si umectarea porilor fara riscul aparitiei unor variatii de culoare sau de defecte de suprafata.

Stralucire

Produse extreme de inovatoare, produsele pe baza de apa ale ICA Group si cele mai traditionale  cum ar fi produsele de vopsit transparente sau colorate, intrunesc cerintele crescande ale pietei pentru mobilier lacuit lucios. Firma este specializata in formularea de produse pentru lacuit lucios sau UV care pot produse in orice nuanta.

Finete la atingere

Laboratoarele de cercetare dezvoltare ale ICA Group dedica o mare parte de timp si atentie pentru a se asigura ca pelicula produselor de lacuit arata excelent – dar o piesa de mobilier nu este facuta doar pentru a fi privita ci si pentru a fi atinsa, utilizata si experimentata si din acest motiv toate produsele ICA Group sunt proiectate pentru a pune in evidenta frumusetea naturala a lemnului, de a oferi un efect catifelat si o finite de neegalat la atingere, precum si o duritate exceptionala a peliculei; toate impreuna conduc la obtinerea combinatiei perfecte din punct de vedere al caracteristicilor estetice, chimico-fizice si functionale.

Efect natural

De-a lungul ultimilor ani, lemnul – in forma lui cea mai naturala_ a devenit piesa de rezistenta in lumea designului interior. Prin urmare, laboratoarele de cercetare-dezvoltare ale ICA Group au dezvoltat o gama de lacuri „efect de specii” cu nivel scazut de opacitate, capabila sa garanteze performante exceptionale in termini de duritate a suprafetei si rezistenta fizico-chimica

Aplicare

Produse versatile pentru toate tipurile de sisteme
Experiența îndelungată ICA Group, împreună cu parteneriatele sale cu cei mai importanti producatori de sisteme de vopsire, permite asigurarea clientului ca are acces la produsul potrivit pentru fiecare set de cerințe și fiecare sistem. Produsele pe bază de apă de ultimă generație au fost concepute pentru a se adapta la sistemele existente, pentru a reduce minimum cerințele de modificare și investiții suplimentare.

Reducerea timpilor de uscare și simplificarea ciclurilor
Reducerea timpii de uscare este un obiectiv pe care ICA Group si l-a stabilit cu scopul de a satisface ceea ce devine o piață tot mai exigenta. Cererea tot mai mare de produse personalizate a avut ca rezultat o scadere a volumului productiei, dar o crestere a calitatii practice a produselor unicat si a culorilor. Ciclurile devin tot mai versatile și mai rapide, dar numărul mai mic de cicluri de vopsire nu compromite în nici un fel efectul final al obiectului vopsit.

Produse cu nivel scazut de impact asupra mediului

În dezvoltarea produselor sale, ICA Group are întotdeauna grijă de a se alinia cu cele mai recente tendințele din modă și design, în acelasi timp avand un mare respect pentru mediul înconjurător. Din acest motiv, grupul este constant angajat in dezvoltarea și formularea de produse cu nivel scăzut de impact asupra mediului, care au tot ceea ce este nevoie pentru a obține aceleași rezultate chimice / fizice ca si produsele tradiționale pe bază de solvenți.
Gama include produse monocomponente și bicomponente pe baza de apa, produse UV pe baza de apa si produse UV  cu continut ridicat de substanta solida.