Lomilux
Menu
Pardoseli din lemn prefinisat

Pardoselile din lemn sunt, fără îndoială, o trăsătură principală a tendințelor actuale în construcții rezidențiale și industriale. Din acest motiv, laboratorul de cercetare-dezvoltare al ICA Group a decis proiectarea unei game de produse de vopsit pentru podele din lemn de prefinisat.
Performante si avantaje estetice

Gama UV de produse de vopsit pentru pardoseli din lemn prefinisat face posibilă atingerea unui nivel ridicat de productivitate cu nivel scăzut de impact asupra mediului, avand caracteristici de rezistenta chimica /fizica necesare la vopsirea pardoselilor din lemn, inclusiv duritate, rezistenta chimica si rezistenta la abraziune . Echilibrarea corecta a caracteristicilor chimice și mecanice pentru diferitele straturi ce compun ciclul de vopsire este un factor esențial în optimizarea rezultatului final.
Testele efectuate in laboratorul ICA Group pe parchet prefinisat din lemn se refera in cea mai mare parte la aderența la suprafață, în scopul de a verifica ancorarea eficace a peliculei de lac la lemn; rezistență la abraziune, simuland uzurașiruperea la pardoseli atunci când se circula pe ele; rezistență la agenți chimici (apă, alcool, amoniac, vin, cafea, etc.) și la utilizarea produselor de curățat obisnuite.

Culoarea este un aspect fundamental în vopsire, și de aceea ICA Group investește masiv în dezvoltarea de noi nuante si efecte, care au devenit o imbogatire esențiala pentru parchetul de lemn, de asemenea. ICA Group ofera produse personalizate, care sunt concepute pentru a satisface nevoile clientilor de baza.

Aplicare

ICA Group a dezvoltat cicluri de vopsire specifice pentru toate tipurile de aplicații (role, pulverizare, turnare).

Produse cu nivel scazut de impact asupra mediului

Produsele pe baza de solvent și produsele pe bază de apă ale ICA Group pentru podele prefinisate confera pardoselii un nivel excelent de performante chimice / fizice (indiferent daca lemnul este cu pori deschisi sau pori închisi) și produc niveluri scăzute de emisii de compuși organici volatili (COV). Alături de aceste avantaje, produsele pe bază de apă confera podelei din lemn, un aspect mai natural decât cel obtinut cu produse acrilice, asigurându-se astfel rezultate excelente în ceea ce privește calitatea și estetica.