Lomilux
Menu
Podele traditionale din lemn

ICA Group ofera o gama completa de produse pentru montarea și lacuirea parchetului si a podelelor tradiționale din lemn. În special, gama include produse pentru reconditionarea si consolidarea suportului (pardoselii de beton), adezivi, abrasive, fillere,  produse de vopsit  baza de apa, cicluri pe bază de solvent și ignifuge, produse pentru tratamente cu ceară, produse de intretinere si o gama larga de accesorii.
Performante si avantaje estetice
Produsele de lacuit ale ICA Group fac posibila pastrarea culorii naturale a lemnului și garanteaza un nivel ridicat de rezistenta la trafic pietonal, uzură și rupere.
Aditional, lacurile nanotehnologice ale grupului asigura rezistenta excelenta la abraziune, o duritate buna a suprafaței și o buna rezistență chimică.
Aplicare
Alături de produsele tradiționale de aplicare rola, cu uscare naturală, oferta grupului include gama  inovatoare Parkea UV formata din lacuri UV pe baza de apa. Aceste produse, combinate cu tehnologia UV de uscare, raspunde cerințelor pentru o podea pe care sa se poata calca imediat după aplicarea lacului, eliminându-se astfel timpii de uscare lungi asociate cu lacurile traditionale.
Produse cu nivel scazut de impact asupra mediului

Produsele traditionale pe bază de solvent pentru pardoseli din lemn elibereaza compusi organici volatile (COV) care poluează aerul, cauzand deteriorarea stării de sănătate a persoanei care aplica lacurile și a celor care locuiesc in acel spatiu.
ICA Group a dezvoltat o gama de produse, NMP-free, cu continut solid ridicat, izolatori bicomponenti, grunduri și lacuri, penrtu a proteja mediul și de a îmbunătăți calitatea aerului de respirat din interior.
Produsele cu conținut solid ridicat, de asemenea, fac posibilă conformarea la standardul DecoPaint”cu privire la niveluri scăzute de COV si nu conțin solvenți aromatici.