Lomilux
Menu
Rame exterioare (ferestre) si obloane

Gama de lacuri pentru rame din lemn si obloane oferă utilizatorilor cea mai bună soluție din punct de vedere a durabilitatii. Toată lumea știe cât de dificil este de a realiza produse pentru exterior care combina cu succes calitățile estetice atractive și de înaltă performanță. Produsele din gama ICA Group sunt destinate pentru realizarea acestui obiectiv specific.
Lacurile pe baza de apa a grupului pentru exterior conțin pigmenți și filtre UV care protejează suprafața de lemn de-a lungul timpului și de a preveni îngălbenirea și vitrificarea filmului de acoperire.
Avantaje de performanta si estetice

Aspect estetic de  lungă durată
Datorită testelor inovatoare de îmbătrânire artificială, care evaluează performanța produsului, astăzi gama de produse ICA Group este caracterizata prin combinația perfectă intre frumusete de lungă durată și un nivel inalt de protecție.
Lacurile ICA Group pentru ramele exterioare  ale ferestrelor si obloanelor asigura un nivel ridicat de permeabilitate la vapori, care crește durabilitatea obiectului acoperit, precum și elasticitate excelentă a filmului (care permite miscarea naturala a lemnului) și o bună protecție împotriva razelelor UV.

Produse testate și garantate
Proiectul intitulat Arborea Sun subintitulat si „Calitatea in lumina soarelui presupune supunerea gamei de produse de exterior unor teste stricte in laboratotul propriu de testare, nu doar în faza experimentala, dar si pe eșantioane ale produselor ulterioare din loturi individuale, pentru a verifica caracteristicile de fabricație și calitative. ICA Group, de asemenea, contracteaza evaluări externe, efectuate de organisme de certificare, în conformitate cu cele mai stricte standarde și care fac posibilă clasificarea acestor produse.

Aplicare

Solutii pentru toate tipurile de sisteme
Gama ICA Group ofera o multitudine de soluții de aplicare, concepute special pentru fiecare tip de sistem: de la aplicarea agentului de impregnare prin pensulare, imersie sau pulverizare, pana la aplicarea stratului intermediar și a lacului prin pulverizare.

Cicluri pentru toate exigentele
Gama largă de agenți de impregnare, grunduri și lacuri poate fi aplicata la toate de speciile de lemn utilizate în mod obișnuit în construcția de ferestre si obloane. Anumite produse pot fi folosite pentru cicluri extrem de rapide, oferind un nivel ridicat de protecție, cu doar doua straturi.

Produse cu nivel scazut de impact asupra mediului

Produsele pe baza de apa ICA Group pentru rame exterioare si obloane au fost proiectate special pentru a reduce impactul asupra mediului și cantitatea de solvenți emisi în atmosferă. Datorită, de asemenea, sinergiei dintre produsele de vopsit ale ICA Group și sistemele de vopsit care au posibilitatea de recuperare a surplusului de pulverizare, pierderile de produs sunt reduse la minim.

Section
Empty section.