Lomilux
Menu
Usi

Ușa de interior nu mai este considerată o simpla bucata de lemn, care separa doua spatii; mai degrabă, este o parte integrantă a designului interior al locuintei; uneori iese în evidență pentru caracteristicile sale minimaliste, în timp ce alteori atrage atenția asupra ei. Producătorii, la rândul lor, lucreaza cu produse care sunt radical divergente: de la produse pentru pensula poliesterice la produse de vopsit UV pe bază de apă (pori deschisi și pori inchisi), toate cu rezultate excelente, facandu-le parte din cadrul referință pentru acest sector. Mai mult decât atât, modelele disponibile, speciile de lemn și finisajele  sunt infinite. Ca rezultat, produsele ICA Group au fost adaptate pentru a satisface cea mai largă gamă posibilă de cerințe.
Performante si avantaje estetice

Rezistenta chimică /fizică și retențiea de murdărie
În timpul dezvoltării și formularii unor noi produse, tehnicienii de la laboratorul de cercetare-dezvoltare al ICA Group au acordat o atenție deosebită utilizării prevăzute și au încercat mereu să combine cu succes aspectul estetic cu nivelurile de performanțe chimice / fizice. Mai exact, în producția de uși, produsele de vopsit servesc la ” a apăra” ușa de efectul de uzura și deteriorare la care este supus în fiecare zi. Din acest motiv, produsele ICA Group pentru uși sunt evaluate prin intermediul unor teste riguroase in ceea ce priveste rezistența chimica (pete, detergenti, etc.).

Rezistența mecanică
Rezistența mecanică este o caracteristică esențială pentru produsele de vopsit care trebuie să protejeze obiectele, cum ar fi ușile, care sunt supuse unor solicitări frecvente. Din acest motiv, laboratorul de cercetare-dezvoltare al ICA Group realizeaza teste stricte pentru a confirma excelenta duritate a suprafeței produselor sale.

Aderența și stabilitate
Sensibilitatea ușilor la variatiile de dimensiune, precum și utilizarea de materiale de diferite tipuri, fac necesară utilizarea produselor care sunt conforme și care se adapteaza la mișcarea fiziologică a suprafeței fara a determina exfolierea sau ruperea peliculei. Produsele ICA Group sunt evaluate cu atenție în ceea ce privește aceste riscuri.

Aplicare

Produse versatile pentru toate tipurile de sisteme
Produsele de vopsit ale ICA Group, inclusiv cele care sunt pe baza de apa, pot fi adaptate oricarui sistem disponibil, cu scopul de a permite producatorilor de usi de a trece la tehnologii inovatoare cu un nivel scazut de emisii, fără a fi nevoie de a modifica liniile proprii de producție.

Reducerea emisiilor de pe linie
Sănătatea și securitatea la locul de muncă sunt mai importante ca nicodata, cu scopul de a proteja sănătatea utilizatorilor, iar acesta este motivul pentru ICA Group dezvolta produse care reduc riscurile care decurg din contactul și inhalarea acestor produse. Alături de produsele sale pe bază de apă, ICA Group ofera, de asemenea, produse UV fara monomeri.

Produse cu nivel scazut de impact asupra mediului

Produsele de vopsit pe baza de apa, produsele UV pe baza de apa si produsele UV cu continut solid ridicat ale ICA Group respectă caracteristicile de performanță cerute in acest sector: protecție, duritate a suprafaței, rezistența la pătare, etc.